Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

31. 03. 2022. 11:17 >> 11:22

SP KATAR

Osam reprezentacija u borbi za tri preostala mjesta na Mundijalu

Nakon što su sinoć reprezentacije Meksika i SAD obezbijedili plasman na Svjetsko prvenstvo, poznato je 29 reprezentacija koje će učestvovati na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Reprezentacija SAD je izgubila od Kostarike sa 2:0, i na kraju su dvije ekipe imale isti broj bodova, ali kako se po pravilima CONCACAF-a prvo gleda gol razlika, Amerikanci su prošli direktno dalje.

Mekisko je pobjedom nad El Salvadorom potvrdio drugo mjesto, pa iz ove grupe direktno idu Kanada, Meksiko i SAD.

Kostarika će igrati dodatni baraž sa ekipom Novog Zelanda.

Popularni "Kiviji" nisu dozvolili amaterima iz Solomonskih Ostva da ih iznenade, i sa 5:0 su obebzijedili sudar sa Kostarikom.

Evropa treba da da svog posljednjeg predstavnika, a za to mjesto konkurišu Vels, Škotska i Ukrajina.

Vels je savladao Austriju sa 2:1 i čeka boljeg iz duela Škotske i Ukrajine.

Zbog ratnog stanja u Ukrajini, FIFA je otkazala duel sa Škotskom, a ukoliko se do ljeta situacija ne smiri, Škotska bi mogla direktno da prođe dalje.

I posljednje mjesto će popuniti pobjednik još jednog interkontinentalnog baraža, gdje ekipa Perua čeka boljeg iz duela Australije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније