Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

06. 04. 2022. 20:16 >> 20:20

PREMIJER LIGA

Lampard: Bićemo fokusirani, razumijemo izazov

Menadžer fudbalera Evertona, Frenk Lampard kazao je da osjeća pritisak uoči gostovanju njegovog tima Barnliju.

Popularne "Karamelice" imaju jo 10 utakmica do kraja, a predstoji im borba za opstanak u najelitnijem rangu engleskog fudbala.

Barnli je trenutno 19. sa 21. bodom, dok Everton je 17. sa četiri boda više.

“Mislim da imamo 10 izuzetno važnih mečeva do kraja prvenstva, takav stav je razumljiv. Priprema meča nije problem, ova situacija je naša realnost. Igrači i treneri moraju da imaju to na umu. Nema ništa loše u tome, mi razumijemo situaciju u kojoj se nalazimo i njenu važnost, pristupićemo utakmici na pravi način. Tako je već neko vreme, svakom utakmicom je pritisak sve veći. Bićemo fokusirani, razumijemo izazov koji je pred nama”, kazao je Lampard.

Everton ima dosta težak raspored do kraja, pošto se sastaju sa Mančester junajtedom, Lesterom, Liverpulom, Čelsijem, ponovo sa Lesetom, Votfordom, Brentfordom, Kristal Palasom i Arsenalom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније