Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

07. 04. 2022. 19:05 >> 19:07

TRENER BARNLIJA

Dajč: Kazao sam svojim momcima da Everton ne umije da privede meč kraju

Trener fudbalera Barnlija, Šon Dajč otkrio je za britanske medije kako je hrabrio svoje fudbalere na poluvremenu utakmice sa Evertonom.

Nakon prvih 45 minuta "karamelice" su imale prednost na Turf Muru 1:2, ali engleski trener niije dao svojim fudbalerima da klonu duhom.

"Rekao sam mojim momcima da dignu glavu, i da i dalje imamo kontrolu utakmice, kao i da Everton ne umije da dobije utakmicu, odnosno da je privede kraju", kazao je Dajč.

Everton je u nevjerovatnoj crnoj seriji kad su gostovanja u pitanju, jer su posljednji put osvojili tri boda na strani još od početka Premijer lige u avgustu.

Nakon dva gola Rišarlsona (oba iz penala), izgledalo je da će tim Frenka Lamparda konačno da uzme cijeli plijen na strani.

Međutim golovima Džeja Rodrigeza i Maksvela Korneta, Barnli je preokrenuo meč.

"I sam sam bio u takvom momentumu, znam odlično kako je kada upadnete u takvu seriju. To je teško nekome objasniti sa strane, ali dešava se da neke ekipe jednostavno ne umiju da privedu meč kraju. To sam i rekao svojim igračima", kazao je Dajč.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније