Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

27. 04. 2022. 09:19 >> 09:21

SITI-REAL

Gvardiola: Fantastičan meč oba tima

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je da su obje ekipe odigrale "fantastičan meč", prenio je Skaj Sport. Siti je u prvom meču polufinala Lige šampiona pobijedio Real Madrdid na svom terenu sa 4:3.

"Oba tima su odigrala fantastično. Stvorili smo mnogo šansi, postigli golove, ali na žalost i primili smo dosta pogodaka", rekao je Gvardiola na konferenciji za novinare.

Gvardiola je izjavio i je Real "nevjerovatan tim", ali da je Siti svoji greškama u prvom poluvremenu"vratio Real u igru".

"Kvalitet Reala je takav da uvijek može da te kazni. Greške se dešavaju, to je fudbal. Naš cilj ostaje isti, a to je finale Lige šampiona. Idemo u Madrid da pobijedimo", izjavio je trener Sitija.

Španski stručnjak je dodao i da nema šta da zamjeri svom timu koji je stvorio veliki broj šansi.

"Odlično smo igrali i sa loptom i bez nje. Stvorili smo veliki broj šansi. Nemam šta da zamjerim igračima. Poručujem igračima da se odmore. Vidjeli smo da možemo do finala i idemo u Madrid po pobjedu", rekao je Gvardiola.

Gvardiola je čestitao i svom kolegi na klupi Reala Karlu Anćelotiju na "jako dobroj" utakmici.

Revanš meč na programu je 4. maja, i igraće se u Madridu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније