Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 05. 2022. 12:02   >>  12:23

DO KRAJA NEDJELJE I ZVANIČNO

Haland i definitivno Sitijev?

Fudbaler Borusije Dortmund i jedan od najatraženijih igrača današnjice, Erling Haland od iduće sezone će i definitivno igrati u Mančester Sitiju, prenosi "Atletik" pozivajući se na izvor blizak Borusiji Dortmund.

Halandov tim je navodono obavjestio upravu "milionera" da do kraja nedjelje završe transfer i tako i zvanično Norvežanin postane član engleskog kluba.

Još prošli mjesec je izašla informacija da se Haland odlučio za Siti, u odnosu na Barselonu koja nije imala na kraju dovoljno finansija da obezbijedi ugovor, i Real Madrid koji je za ovaj prelazni rok proglasio Kilijana Mbapea kao glavnu metu, dok su Halandu obećavali transfer naredne godine.

Haland će tako igrati u klubu čiji je dres tri godine nosio i njegov otac Alf u periodu od 2000. do 2003. godine.

Norveški fudbalski vunderkid je u Borusiji imao impozantan učinak pošto je na 88 odigranih utakmica zabio 85 golova.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније