Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

14. 05. 2022. 22:14 >> 22:12

NAPUŠTA MINHEN

Levandovski: Neću produžiti ugovor sa Bajernom

Poljski fudbaler i napadač Bajerna iz Minhena Robert Levandovski potvrdio je da želi da napusti minhenski klub ovog ljeta.

"Mogu da potvrdim da sam obavijestio sportskog direktora Hasana Salihamidžića da sam donio odluku i da neću produžiti ugovor sa Bajernom", izjavio je on za Skaj.

Levandovski je u Bajernu od 2014, i sa klubom iz Minhena ima ugovor još godinu dana.

"Rekao sam Hasanu da ako dođe do ponude, moraćemo da razgovaramo o njoj. Obje strane moraju da razmišljaju o budućnosti. Više od toga ne mogu da kažem. Želim da pronađemo najbolje rješenje za klub i za mene", rekao je Levandovski.

Levandovski je za Bajern postigao 344 gola u svim takmičenjima, a sa klubom iz Minhena je osvojio Ligu šampiona 2020, kao i osam titula prvaka Njemačke.

Prema pisanju medija, najveće interesovanje za Levandovskog pokazala je Barselona, ali finansijski problemi u kojim se nalazi katalonski klub mogu da zakomplikuju ovaj transfer.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније