Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

24. 05. 2022. 12:59   >>  12:57

BUNDESLIGA

Kovač zvanično novi trener Volfsburga

Niko Kovač je i zvanično postao novi trener Volfsburga, a bivši trener Monaka, Bajerna, Ajntrahta i selektor Hrvatske je potpisao ugovor do 2025. godine.

"Vukovi" su ovu sezonu završili tek na 12. mjestu Bundeslige.

"Ja sam dijete Bundeslige, jako sam uzbuđen i motivisan oko novog poglavlja moje karijere, oko starta u Volfsburgu. U klubu su me uvjerili da prihvatim ovaj uzbudljiv izazov", rekao je Kovač koji je ove sezone dobio otkaz u Monaku, gdje je neko vrijeme trenirao našega Stevana Jovetića.

"Kad smo tražili trenera, tražili smo čovjeka koji će dugoročno razvijati Volfsburg. Jako sam zadovoljan da smo nagovorili Nika Kovača da nam se priključi, uspjeli smo u tome. On je konzistentan trener, usmjeren na uspjeh, a ja sam uvjeren da će ekipa biti dobra u godinama koje dolaze", rekao je Jorg Šmetke, sportski direktor kluba.

Kovač je sa velikim uspjehom trenirao u Bundesligi. Sa Ajntrahtom je osvojio Kup Njemačke, sa Bajernom duplu krunu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније