Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

01. 06. 2022. 12:52 >> 12:51

BLIZU DOGOVORA

Gatuzo preuzima posrnulog španskog velikana

Italijanski trener Đenaro Gatuzo jedan je od vodećih kandidata da od nredne godine vodi posrnulog velikalna špansle La Lige, ekipu Valensije.

Vijest je potvrdio i italijanski novinar Đanluka di Marcio.

"Gatuzo se nalazi trenutno u Singapuru, gdje će se sastati sa vlasnicima kluba. Pregovorima posreduje portugalski superagent Žorž Mendeš, koji je od ranije ima odlične odnose sa španskim klubom", kazao je Di Marcio.

Legendarni fudbaler Milana, je posljednji angažman imao u Italiji, gdje je od 2019. godine do 2021. vodio ekipu Napolija, koju je preuzeo od Karla Anćelotija.

Sa Napolijem je osvojio italijanski Kup.

Gatuzo je kasnije preuzeo Fiorentinu, ali ju je napustio nakon manje od mjesec dana, jer gazde kluba nisu mogle da mu garantuju ostanak glavnih zvijezda, prije svih Dušana Vlahovića.

U karijeri je vodio švajcarski Sion, Palermo, Krete, Pisu i Milan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније