Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

02. 06. 2022. 15:12   >>  15:10

STALI UZ SVOJE FANOVE

Liverpul omogućio navijačima psihološku pomoć zbog finala LŠ

Fudbalski klub Liverpul je objavio danas na svom sajtu da će omogućiti svim navijačima koji su bili u finalu Lige šampiona psihološku pomoć ako je trebaju.

Finale Lige šampiona je kasnilo 36 minuta zbog problema sa kartama, i loše organizacije domaćina.

Organizatori su onda u jednom trenutku zaustavili navijače i onemogućili im da uđu na stadion, a nakon toga je regovala i policija koja je koristila suzavac i biber sprej.

I dok Francuska gleda da sve svali na navijače "Crvenih", javile su se porodice fudbalera, novinari, čak i britanski parlamentarci.

Tako je žena lijevog beka Endija Robertsona kazala da je i njoj čitač karte tri puta pokazao grešku, prije nego se učitala, a legenda engleskog fudbala Geri Liniker je kazao da je organizacija utakmice bila na jako lošem nivou, te da navijači Liverpula nisu ništa krivi.

"Scene kojima ste svjedočili na stadionu "Francuska" prije i nakon početka utakmice živjeće vam u sjećanju zbog skroz pogrešnih razloga. Liverpul želi da znate da je omogućio pomoć stručnjaka i da vam klub stoji na raspolaganju", objavio je klub u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније