Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

13. 06. 2022. 20:44 >> 20:41

15 GODINA-25 TROFEJA

Marselo se u suzama oprostio od Real Madrida

Brazilski fudbaler Marselo oprostio se danas u suzama od Real Madrida, koji će napustiti poslije 15 godina i 25 osvojenih trofeja.

Marselu krajem juna ističe ugovor sa Realom, u koji je došao iz Fluminensea 2007. godine. On je sa 25 trofeja najtrofejniji fudbaler u istoriji "kraljevskog" kluba.

"Danas je najsrećniji dan otkako sam u Madridu jer odlazim i shvatam da sam ostavio naslijeđe", rekao je 34-godišnji Marselo, prenio je BBC.

Marselo je, između ostalog, osvojio pet titula u Ligi šampiona i šest u španskoj ligi sa Realom.


Predsjednik španskog kluba Florentino Peres uručio mu je zlatnu člansku značku Reala na specijalnoj ceremoniji organizovanoj u njegovu čast na "Santjago Bernabeu".

Mediji spekulišu da su za Marsela zainteresovani Fenerbahče i Marsej.

Upitan da li smatra da je postignutim zaradio pravo na još jednu godinu ugovora, on je odgovorio: "Nisam želio da ostanem još godinu ili dve iz sažaljenja".

On je dodao da će uvijek podržavati Real Madrid i da će ostati u dobrim odnosima sa klubom.

"Ne osjećam se kao legenda. Život se ovdje ne završava. Nastaviću da igram. Vjerujem da mogu da nastavim, ali ne razmišljam mnogo o budućnosti. Najteže je reći zbogom. Najljepše je bilo obući ovu majicu", rekao je Marselo.

Marselo je za Real odigrao 545 utakmica u svim takmičenjima.

"Dragi Marselo, ostvario si sve snove. Osvojio si apsolutno sve. Ti si bez sumnje jedan od najboljih bekova u istoriji svketskog fudbala, jedinstven igrač", oprostio se od Marsela predskednik Reala Florentino Peres.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније