Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

16. 06. 2022. 14:13 >> 14:11

SPREMNI DA INVESTIRAJU

Palermo blizu dogovora: Vlasnici Sitija kupuju sicilijanski klub

Stvari su poprilično "ružičaste" za navijale Palerma, baš kao i primarna boja njihovih dresova.

Nekada rasadnik talenata sa Sicilije i član Serije A je nakon finansijskog kraha krenuo sve iz početka od posljednje lige, da bi skoro proslavio povratak u Seriju B.

I dok su proslavljali pred 35.000 navijača na prelijepom stadionu "Renco Barbera" pobjedu nad Padovom i prelazak u viši rang, u pozadini i dogovor oko prodaje kluba ide baš onako kako su se svi u Palermu i nadaju.

Još od ranije je poznato da "City Football Group" (CFG) je ozbiljno zainteresovan za kupovinu kluba sa Sicilije.

Riječ je o holding grupi iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koja je najpoznatija kao vlasnik aktuelnog šampiona Engleske ekipe Mančester Sitija, ali i španske Đirone, američkog Njujork Sitija, australijskog Melburn Sitija...

Aktuelni predsjednik kluba Dario Miri koji je preuzeo Palermo u Seriji D i odličnim menadžmentom ga izvukao iz amaterskog nivoa, je sada glavni pregovarač sa CFG.

Holding kompanija iz UAE je spremna da ga ostavi u klubu, kao da mu omogući da zadrži manjinski udio nakon prodaje.

Oni su spremni da investiraju u Palermo i vrate ga što prije u Seriju A.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније