Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

21. 06. 2022. 14:17 >> 14:15

UPRKOS LOŠIM REZULTATIMA

Sautgejt ostaje selektor Engleske

Fudbalski savez Engleske (FA) pružio je podršku i uvjerio selektora Gareta Sautgejta da je njegova pozicija sigurna, nakon loših rezultata u Ligi nacija.

Engleska je u junu osvojila samo dva boda u četiri meča Lige nacija, a između ostalog su na svom terenu poraženi od Mađarske sa 4:0.

Sautgejt je selektor Engleske od 2016. godine, i ovo mu je najduži period bez pobjede. Međutim on će ostati na toj poziciji i vodiće reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Kataru krajem novembra", prenio je danas Skaj.

Sa reprezentacijom je došao do polufinala Svjetskog prvenstva 2018. godine (prvi put nakon 28 godina), a na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu poraženi su u finalu poslije penala od Italije.

Engleska se nalazi na posljednjem četvrtom mjestu u Grupi 3 A divizije Lige nacija, i zaostaje za trećeplasiranom Italijom tri boda.

Prije početka Svjetskog prvenstva Engleska će odigrati još dva meča protiv Italije i Njemačke u septembru.

Svjetsko prvenstvo u Kataru na programu je od 21. novembra do 18. decembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније