Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ R.B. ]

27. 06. 2022. 09:56 >> 11:56

LEGENDA ROME

Damiano Tomasi postao gradonačelnik Verone

Bivši igrač italijanske reprezentacije i dugogodišnji Romin fudbaler Damiano Tomasi postao je gradonačelnik Verone, javljaju italijanski mediji.

U izboru za mjesto gradonačelnika pobijedio je dosadašnjeg vršitelja te dužnosti Federika Sboarinu, advokata koji je na toj poziciji bio od 2017. godine.

Tomasi je tokom završnih godina karijere, od 2011. do 2018, bio udaljen od najjačih liga i pokrivao funkciju predsjednika italijanskog udruženja igrača.

Karijeru je započeo upravo u Veroni, gdje je ostavio najdublji trag.

Bio je i član Rome od 1996. do 2006, a u sezoni 2000/2001. pomogao joj je da dođe do trećeg i još uvijek posljednje titule prvaka Italije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније