Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

04. 07. 2022. 18:16 >> 18:14

BOLI SE SASTAO SA MENDEŠOM

Ronaldo želja novih vlasnika Čelsija

Nakon što je Kristijano Ronaldo obavijestio čelnike Mančester junajteda da bi napustio klub i prešao negdje gdje bi mogao da igra Ligu šampiona, Čelsi se pominje kao potencijalna nova destinacija za portugalskog fudbalera.

Iako na Old Trafordu uporno ponavljaju da popularni CR7 nije na prodaju, te da će biti njihov igrač do kraja ugovora, koji ističe 2023. godine, sve je izvjesnije da je Portugalac zatvorio svoje poglavlje sa "Crvenim đavolima" po drugi put u svojoj karijeri.

Ranije su mediji prenosili da je Roma jedan od klubova koji želi Ronalda, ali nakon njegove izjave da u obzir dolaze samo klubovi koji igraju Ligu šampiona takav scenario je brzo propao.

Kad se pogledaju potencijalni kanidati, i nesumnjivo velika tržišta koja bi mogla da zadovoljie apetit jednog od najboljih fudbalera svih vremena, jasno je da je izbor sužen na svega par klubova.

Real Madrid se nameće kao jedna od destinacija, a čak i njihova objava i podsjećanje na njegove golove u Ligi šampiona, baš kad je zatražio transfer iz Junajteda je prokomentarisan kao potencijalan korak ka pregovorima.

Međutim prema izjavama iz samog Madrida, oni su zadovoljni svojim napadačkim potencijalom, i traže jedino fudbalera koji bi mogao evenutalno da odmjeni Karima Benzemu na par utakmica tokom sezone.

"Atletik" je zato objavio da je jedna od potencijalnih destinacija portugalskog reprezentativca i londonski Čelsi.

Oni prenose da se novi vlasnik "Plavaca" Tod Boli već sastao sa Ronaldovim agentom Žorže Mendešom, gdje su pregovarali potencijalni transfer.

Nova vlasnička struktura londonskog kluba želi da ostavi aki pečat na samom startu poslovanja u Čelsiju, pa bi akvizicija fudbalske legende kakva je Ronaldo poslala poruk konkurenciji.

Navodno je i trener "Plavaca" Tomas Tuhel jedan od najvećih fanova Ronalda, ali se postavlja legitimno pitanje kako bi se on uklopio u sistem koji forsira njemački trener.

Čelsi želi u ovom prelaznom roku da napravi neki veliki potez na tržištu, a pominjala se kupovina i Nejmara iz PSž-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније