Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

04. 07. 2022. 18:48 >> 18:46

NAKON VERONE

Tudor preuzeo Olimpik Marsej

Hrvatski fudbalski stručnjak, Igor Tudor i zvanično je od danas novi trener francuskog fudbalskog velikana, ekipe Olimpika iz Marseja, objavio je francuski klub na svojim zvaničnim stranicama.

Tudor je sa glubom sa juga Francuske potpisao ugovor na dvije godine.

Uprava Olimpika je ekspresno reagovala nakon što je klub napustio argentinsku trener Horhe Sampaoli.

Argentinac je prije nekoliko dana podnio ostavku, jer se razišao sa upravom kluba, oko dovođenja pojačanja za predstojeću sezonu u francuksoj Ligi 1, ali i u Ligi šampiona.

Tudor je prethodno vodio ekipu Verone, koja je pod njegovom palicom završila u gornjem djelu tabele prvi put poslije skoro 30 godine (bili deveti).

Tokom igračke karijere je nosio dres Juvenutsa i Hajduka iz Splita.

Upravo je u Splitu počeo svoju trenersku karijeru, prije nego što je vodio PAOK, Karabukspor, Galatasaraj, Udineze, Juventus (asistent) i Veronu.

Marsej je prošle sezone završio kao drugi u francuskoj Ligi 1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније