Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ R.B. ]

07. 07. 2022. 12:05   >>  12:03

"NEREALNI ZAHTJEVI"

Dibalin agent koči transfer u Inter

Argentinski fudbaler Paulo Dibala već bi postao igrač Intera, da nije nerealnih zahtjeva njegovog menadžera, prenijeli su danas italijanski mediji.

Dibala je slobodan igrač, otkako mu je krajem juna istekao ugovor sa Juventusom.

Spekulisalo se da će preći u Inter, čiji je direktor Bepe Marota izrazio nadu da će argentinski napadač doći u klub.

List Korijere dela Sera prenio je da bi dogovor već bio postignut da Dibalin agent Horhe Antun nije tražio preveliku proviziju. Zbog njegovih zahtijeva čini se da Dibalin prelazak u Inter više nije siguran.

Inter je ovog ljeta doveo Romelua Lukakua na pozajmicu iz Čelsija, a među napadačima milanskog kluba je i Lautaro Martines.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније