Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

07. 07. 2022. 19:44 >> 19:40

LAPORTA SAOPŠTIO

Barselona dala ponudu za Levandovskog

Barselona je dala ponudu Bajernu iz Minhena za napadača Roberta Levandovskog, izjavio je danas predsjednik katalonskog fudbalskog kluba Đoan Laporta.

"Dali smo ponudu i čekamo odgovor. Vidjećemo da li će biti pozitivan. Zahvaljujemo igraču što je pokazao interesovanje za naš klub", rekao je Laporta novinarima tokom predstavljanja danskog igrača Andreasa Kristensena.

Levandovski je krajem maja izjavio da je njegova priča sa Bajernom završena i da bi prelazak u novi klub bio najbolje rješenje. Ovaj 33-godišnji poljski napadač ima još jednu sezonu u ugovoru sa Bajernom.

Krajem juna je njemačka štampa objavila da je Barselona ponudila Bajernu 40 miliona eura plus pet miliona bonusa.

Levandovski je od 2014. godine u Bajernu za koji je postigao 344 golova u 375 utakmica u svim takmičenjima.

Prošle sezone postigao 35 golova na 34 utakmice i bio je najbolji strijelac Bundeslige petu sezonu zaredom, a sedmi put ukupno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније