Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V./G.R.

11. 07. 2022. 13:03 >> 14:46

NAKON NESUGLASICA SA MIJAČEM

Igor Ivanović napustio Budućnost

Jedan od najboljih fudbalera Budućnosti Igor Ivanović napustio je klub i to samo 20 dana nakon što je produžio ugovor sa klubom.

Do ovakvog epiloga došlo je nakon nesuglasica između iskusnog krilnog napadača i predsjednika Veselina Mijača oko isplate premija za rezultate u prethodnoj sezoni, u kojoj su "plavo-bijeli" osvojili Kup i bili drugi u prvenstvu.

Ivanović zbog toga nije bio u timu za prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Lapija pod Goricom.

"Bilo mi je zadovoljstvo biti dio Budućnosti u prethodne četiri godine. Saigračima želim da za početak prođu Lapi, pa onda i narednog protivnika. Nekad je važnije biti čovjek i povući se, pa makar i na svoju štetu, nego ostati i biti zarobljen u svom tom ludilu koje još uvijek traje", objavio je Ivanović na Instagramu.

Kako nezvanično saznajemo, novi klub 31- ogodišnjeg ofanzivca biće Dečić, u kojem će se pridružiti Drašku Boživiću, koji je na sličan način prije godinu otišao iz Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније