Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ FK Budućnost ]

01. 08. 2022. 18:43 >> 18:39
2

POVREDE I KARTONI NISU ALIBI

Nedović: Nedopustivo je da Budućnost primi četiri gola

Budućnost je u prvoj utakmici u sezoni u domaćem prvenstvu pretrpjela poraz – “plavi” su u Petrovcu izgubili od domaćeg tima sa 4:2. Izabranici Aleksandra Nedovića su poveli na vrijeme preko Lazara Mijovića u 2. minutu, imali su prilike da zatvore utakmicu u prvom poluvremenu, ali protvnik se kasnije nametnuo kao bolji tim.

"Mi smo svoje šanse propustili u prvom poluvremenu kada smo imali rezultat i igru pod kontrolom, ali osjetilo se to što smo praktično igrali bez ijednog štopera i platili smo skup danak. Ipak, bilo ko da igra i sa koje pozicije, nedopustivo je da Budućnost primi četiri gola i da izgleda ovako u jednom dijelu utakmice", rekao je šef stručnog štaba Aleksandar Nedović nakon poraza.

Naš tim je u Petrovcu izašao u improvizovanom sastavu (Đuričković i Ražnatović igrali štopere) jer Nedović nije mogao da računa na Petrovića, Adžića, Dragojevića, Lusera, Dakića, Vlahovića… što zbog povreda, što zbog kartona, što zbog virusa…

"Ne postoji alibi. Ako nosite dres Budućnosti morate da se ponašate u skladu sa tim, igrate na bilo kojoj poziciji i odgovorite zahtjevu. Uzele su maha i povrede i kartoni i korona, ali to je sve alibi priča. Petrovac je bio bolji i u ovom sastavu zasluženo je slavio", poručio je Nedović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније