Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

04. 08. 2022. 17:52 >> 17:50

BIVŠI KAPITEN JUNAJTEDA

Nevil: Gadi mi se ponašanje Ronalda

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda, a danas jedan od vodećih analitičara Geri Nevil osudio je ponašanje Kristijana Ronalda.

Portugalac je prvo tražio da ide iz kluba, pa je propustio cijele pripreme, al kako nije bilo ponuda vratio se na Old traford.

Tu je uhvaćen kako napušta stadion deset minuta ranije na prijatelsjkom meču protiv Rajo Valjekana (1:1), što je izazvalo gnijev javnosti, ali i trenera Erika ten Haga.

"Meni se kao bivšem kapetanu Junajteda ovo sve gadno da gledam. Zvijezda Junajteda igra razne igrice u svlačionici. Ne smije se glavna zvijezda u klubu ovako ponašati. Ovo se dogodilo već nekoliko puta u posljednjih par godina. Imali smo Pola Pogbu, koji se stalno ovako poigravao s klubom", kazo je Nevil.

Kazne za Ronalda već stižu.

Ten Hag je najavio da Portugalac neće biti u starnih 11 na otvaranju sezone Premijer lige na meču protiv Brajtona.

Ostaje da se vidi kako će jednan od najboljih fudbalera svijeta to sve da prihvati, ili se nada da će stići poziv od nekog kluba koji igra Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније