Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

P.R. [ Beta ]

06. 08. 2022. 17:51 >> 18:00

BUNDESLIGA

Herta poražena u berlinskom derbiju

Fudbaleri Uniona pobijedili su na svom terenu u berlinskom derbiju Hertu sa 3:1, u utakmici prvog kola Bundeslige.

Nova sezona u Bundesligi počela je u petak uveče, pobjedom aktuelnog šampiona Bajerna iz Minhena u Frankfurtu protiv Ajntrahta 6:1.

Union je danas poveo golom Džordana Sibačoa u 32. minutu, a prednost je udvostručio Šeraldo Beker u 50. Treći gol za domaće postigao je Robin Knohe u 54. minutu, a konačan rezultat postavio je Dodi Lukebakio u 85. minutu.

Naš reprezentativac Stevan Jovetić proveo je 56 minuta na terenu.

Fudbaleri Borusije iz Menhengladbaha pobijedili su na svom terenu Hofenhajm sa 3:1.

Hofenhajm je poveo golom Roberta Skova u 25. minutu, a domaći su izjednačili u 42. minutu golom Ramija Bensebajnija. Borusija je povela golom Markusa Tirama u 71. minutu, a sedam minuta kasnije konačan rezultat postavio je Niko Elvedi.

Hofenhajm je od 19. minuta igrao sa desetricom, pošto je drugi žuti karton dobio Štefan Poš.

Fudbaleri Volfsbruga odigrali su na svom terenu neriješeno 2:2 protiv Verdera iz Bremena.

Volfsburg je poveo u 11. minutu kada je strijelac bio Lukas Nmeča, a Verder je preokrenuo sa dva brza gola. Izjednačio je Niklas Fulkrug u 21. a dva minuta kasnije klub iz Bremena poveo je pogotkom Leonarda Bitenkurta.

Bod domaćima obezbijedio je Žozua Gilavogi pogotkom u 84. minutu.

U ostalim utakmicama Frajburg je na gostujućem terenu pobijedio Augsburg sa 4:0, a Majnc je kao gost bio bolji od Bohuma 2:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније