Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V. [ Beta ]

10. 08. 2022. 21:36 >> 21:33

DANAC STIGAO IZ SAMPDORIJE

Damsgor novi igrač Brentforda

Danski fudbaler Mikel Damsgor novi je igrač Brentforda, potvrdio je danas engleski klub.

Damsgor u Brentford stiže iz Sampdorije, a britanski mediji su prenijeli da je sa premijerligašem potpisao ugovor do 2027. godine vrijedan 16.700.000 funti.

U Brentfordu se nadaju da će Damskor biti adekvatna zamjena svom sunarodniku Kristijanu Eriksenu, koji je ovog ljeta napustio klub i prešao u Mančester junajted.

Damskor je za Sampdoriju odigrao 46 utakmica u svim takmičenjima i postigao je dva gola za dvije sezone provedene u klubu. Prije Sampdorije, 22-godišnji vezista je nastupao za danski Nordsjeland.

U nacionalnom dresu je upisao 16 nastupa u postigao je četiri gola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније