Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

12. 08. 2022. 13:25   >>  13:32

KLUB IZ NIKŠIĆA POTVRDIO

Brnović i zvanično na čelu Sutjeske

Proslavljeni fudbaler Zete i beogradskog Partizana, Nenad Brnović i zvanično je novi trener ekipe Sutjeske, potvrdio je danas Nikšićki klub.

On se posljednjih dana pominjao kao novi trener aktuelnih šampiona Crne Gore, a prije dva dana je prisustvovao i treningu prvog tima. 

"Svoju bogatu igračku karijeru, nekada fenomenalni vezista, počeo je u Zabjelu. Najveći dio iste proveo je u Zeti (1999-2004) i Partizanu (2004-2009). Igrao je još za Mladost Apatin, Hajduk Kulu, Rad, Budućnost, Mes Sarcheshmen iz Irana, Vlazniju i Mogren. U dresu Lovćena, 2015. godine okačio je kopačke o klin i okrenuo se trenerskom poslu.  Sa Partizanom je osvojio tri titule prvaka države (jednu SCG i dvije Srbije) i dva Kupa Srbije. U sezoni 2013/2014 sa Lovćenom je podigao pehar namijenjen osvajaču Kupa Crne Gore", naveli su iz Sutjeske.

On je za reprezentaciju SCG nastupio 17 puta.

"Trenersku karijeru počeo je kao član stručnog štaba Zete. Nakon toga je radio u mlađim selekcijama, a na kratko je bio i šef stručnog štaba tima sa Trešnjice. Prije dolaska u naš klub, sa dosta uspjeha je predvodio omladince Partizana", kazali su iz nikšićkog kluba.

Sutjeska se ranije rastala sa trenerom Milijom Savovićem koji je osvojio sa njima šampionsku titlulu lani, ali je loš star sezone i brzo ispadanje iz evropskih takmičenja rezultiralo prekidom saradnje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније