Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

17. 08. 2022. 16:57 >> 16:54

ĆAVI SIMONS

Bivši talenat PSŽ-a i Barselone zablistao u PSV-u

Holandski ofanzivni vezni fudbaler Ćavi Simons je fenomenalno startovao u svom novom klubu PSV-u iz Ajdhovena u koji je prešap ovog ljeta.

Momak koji i dalje ima samo 19 godina, sa 15 je smatran za najvećeg svjetskog talenta iz Barselonine škole pa mu je PSŽ ponudio ugovor po kojem je dobijao čak milion eura godišnje.

U Parizu se međutim nije najbolje snašao, tačnije njegovo prebacivanje iz juniora u seniore nije išlo po planu, pa je uprava "Svetaca" odlučila ovo ljeto da ne produži ugovor sa njime.

PSV i trener Rud van Nistelroj su međutim odlučili da talentovanim Holanđaninu ponude petogodišnji ugovor.

Simons je imao debi na utakmici protiv Ajaksa u Superkupu Holandije (PSV dobio 5:3), a on je igrao 17 minuta, što mu je bilo dovoljno da se upiše u strijelce.

 

Onda je u prvom kolu holandskog prvenstva protiv Ema imao asistenciju, a u drugom kolu protiv Go Ahed Iglsa je postigao dva gola i imao jednu asistenciju.

U obije utakmice prva dva kola je proglašen za najboljeg igrača utakmice.

Tako je u 212 minuta koliko je proveo na terenu postigao tri gola i imao dvije asistencije.

Ostaje da se vidi da li je PSŽ napravio grešku kada nije produžio ugovor sa mladim holandskim fudbalerom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније