Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ R.B. ]

18. 08. 2022. 13:04   >>  13:11 1

FK BUDUĆNOST

Dragojeviću novi ugovor i kapitenska traka

Crnogorski golman Miloš Dragojević produžio je ugovor sa fudbalskim klubom Budućnost na tri godine, a odlukom novog šefa stručnog štaba Miodraga Džudovića promovisan je u novog kapitena ekipe.

"Svi moji putevi u karijeri su vezani za Budućnost. Ovaj trogodišnji ugovor je na zadovoljstvo svih", kazao je Dragojević, koji će igračku karijeru i završiti u podgoričkom klubu. 

Ocijenio je da je tim imao dobru reakciju u posljednjem kolu u Pljevljima, gdje su zabilježili pobjedu nakon lošijeg starta stezone. 

"Pomjerili smo se sa mrtve tačke i ostvarili važnu pobjedu. Pred nama je derbi sa Sutjeskom, koji je uvijek izazov, i očekujem da ponovimo partije iz prethodnih utakmica sa njima, što nam daje na samopouzdanju. Vjerujem da ćemo ostvariti dobar niz u narednim kolima i ubrzo se vratiti na vrh tabele", rekao je golman. 

Sa podgoričkom ekipom je osvojio osam od devet trofeja.

"Kao igrač uvijek želim da pobjeđujem sa klubom u kojem sam i ostvario sve najljepše trenutke. Želim i da nastavim da ostvarujem trofeje, i ono što je važno - da pokušamo da vratimo titulu u Podgoricu i obradujemo navijače."

Nova uloga u timu Dragojeviću je, kako kaže, motivacija za dalje.

"Poseban je osjećaj biti kapiten najvećeg crnogorskog kluba. Želim da svojim ponašanjem i odnosom na terenu budem primjer kako na terenu kako i van njega", zaključio je on. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније