Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

O.Z. [ Beta ]

25. 08. 2022. 12:29 >> 12:24

OSTAJE U BUNDESLIGI

Golman Ajntrahta Trap odbio ponudu Mančester junajteda

Golman Ajntrahta iz Frankfurta Njemac Kevin Trap rekao je danas da je odbio ponudu Mančester junajteda i da ostaje u Ajntrahtu.

Prema pisanju medija, Junajted je 32-godišnjem golmanu ponudio četvorogodišnji ugovor, koji je prije Ajntrahta nastupao za Pari Sen Žermen i Kajzerslautern.

"Tačno je da je postojala ponuda. Mančester junajted je veliki klub i nadam se da svi mogu da shvate da sam razmatrao i razmišljao da li da prihvatim ponudu", napisao je Trap na svom Instagram nalogu.

Trap je napisao da je odlučio da ostane u Ajntrahtu, sa kojim je prošle sezone osvojio Ligu Evrope, i sa kojim ima ugovor do 2024. godine.

"Juče sam obavijestio predstavnike oba kluba da sam odlučio da ostanem u Ajntrahtu. Doživio sam nezaboravne godine u Frankfurtu i zajedno smo pisali istoriju. Početak sezone je bio težak, ali imam apsolutno povjerenje u ekipu", napisao je Trap.

Ajntrah posle tri odigrana kola njemačke Bundeslige ima dva remija i jedan poraz, i trenutno se nalazi na 15. mjestu na tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније