Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

26. 08. 2022. 08:54 >> 08:51

MARSEJ ODBIO PORTUGALCA

Ronaldo dobio još jedno "NE": Snovi su lijepi ali moramo biti realni

Nastavlja se saga oko Kristijana Ronalda i potrage za ekipom koja igra Ligu šampiona.

Nakon prvog kruga najvećih klubova, koji su redom odbijali ponudu Ronaldovog agenta Žorža Mendeša (Bajern, Čelsi, Atletiko Madrid, Real Madrid, PSŽ), uslijedio je period "Ronaldova budućnost je u Junajtedu".

Međutim zadnjih dana se pojavila informacija da je Portugalac ponuđen Olimpik Marseju, koji igra Ligu šampiona, a brojne navijače je obradovala činjenica da Ronalda gleda ponovo u istoj ligi sa njegovim "arhineprijateljem" Lionel Mesijem.

Vijest je navodno upravo potekla od Mendeša i ekipe oko njega, ali je ona bila kratkog daha.

Predsjednik Olimpika, Pablo Longoria je demantovao takvu mogućnost.

"Živimo u svijetu društvenih mreža koje su uvijek u potrazi za senzacijom. Imamo sredstva kakva imamo. Tražiti da Ronaldo dođe u Marsej, je isto kao tražiti da kod nas dođu Kevin De Brujne, Darvin Nunjez ili Erling Haland. Snovi su lijepi, ali moramo biti realni", rekao je Longoria.

Postoje indicije da je Ronaldo ponuđen i Milanu, ali još nema konkretnih informacija o eventualnom transferu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније