Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

29. 08. 2022. 16:13 >> 16:11

PROBLEMI ZA INTER

Lukaku se povrijedio, propušta nekoliko utakmica

Najveća Interova ljetnja akvizicija, i povratnik u dres ekipe iz Milana Romelu Lukaku povrijedio se na nedjeljnom treningu ekipe i čeka ga pauza.

Za sada nema datuma povratka Belgijanca, ali kako prenosi "Gazeta delo Sport" sigurno propušta narednih nekoliko utakmica.

Tako Lukakua ne treba očekivati protiv Kremonezea, ali i u gradskom derbiju protiv Milana, kao i Bajerna u Ligi šampiona.

Prema još gorim prognozama mogao bi da propusti i duele sa Torinom, Viktorijom Plzen i Udinezeom.

Ovo će sa druge strane da bude prilika za Edina Džeka, koji je pao u drugi plan od kako se Lukaku vratio u Inter (na pozajmicu iz Čelsija).

"Bosanski dijanamt" je ove sezone skupio svega 60 minuta u tri utakmice, ali je uspio da upiše asistenciju protiv Specije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније