Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Г.Р.

12. 09. 2022. 17:49   >>  22:54 2

NASTAVLjA SE TRENERSKA VRTEŠKA

Dečić smijenio Jankovića, Jandrić najbliži klupi?

Još jedna promjena u našoj prvoj fudbalskoj ligi - nakon što su Sutjeska i Budućnost prekinuli saradnju sa Milijom Savovićem i Aleksandrom Nedovićem, kako saznaje Portal RTCG, lider šampionata Dečić je okončao saradnju sa Vladimirom Jankovićem. Kako nezvanično saznajemo, najbliži klupi Tuzana je srpski stručnjak Nebojša Jandrić.

I pored toga što su na vrhu tabele sa 2 boda više od glavnih rivala za titulu, i činjenice da su se prošle srijede plasirali u četvrtfinale kupa eliminisavši Budućnost, u upravi kluba iz Tuzi nijesu bili zadovoljni.

Dečić je u nedjelju u Bijelom Polju zabilježio petu prvenstvenu pobjedu, uz remi sa Petrovcem i poraze od Sutjeske 3:0 i Arsenala 4:2.

Janković, koji je bio i trener Petrovca i OFK Titograda, 15. aprila preuzeo je Dečić, zamijenivši Miljana Radovića, koji je prije toga naslijedio smijenjenog Edisa Mulalića.

Novi sportski direktor, Ardijan Đokaj, u potrazi je za novim šefom stručnog štaba.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније