Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

16. 09. 2022. 17:33 >> 17:29

PORTUGALAC ULAZI U FORMU

Ten Hag: Ronaldo je posvećen Junajtedu

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo potpuno je posvećen ekipi, poslije prvog gola koji je postigao ove sezone, protiv Šerifa u Ligi Evropa, rekao je njegov trener Erik ten Hag.

Junajted je u četvrtak uveče na gostujućem terenu pobijedio Šerif iz Tiraspolja sa 0:2, a Ronaldo je u 39. minutu postigao gol iz jedanaesterca.

To je bio njegov 699. gol u klupskim takmičenjima, ali prvi u Ligi Evropa.

On je veći dio ljeta proveo pokušavajući da ode sa Old Traforda, propustio je pripreme i u utakmice je uglavnom ulazio sa klupe, a njegov trener Erik ten Hag rekao je da Portugalac polako ulazi u fizičku formu.

"To se moglo očekivati kada propustite pripreme, zbog čega je morao da radi zaista naporno kako bi se vratio pravu fizičku formu. Kada se vrati u formu postizaće više golova. Mislim da je potpuno posvećen ovom projektu i potpuno je posvećen ovom timu, potpuno je uključen", rekao je Ten Hag britanskim medijima.

"Vidite i veze oko njega, a on takođe gradi veze i zadovoljan sam time", dodao je holandski trener.

Ronaldo je samo jednom bio prvotimac ove sezone u Premijer ligi.

Junajted će narednu utakmicu odigrati tek 2. oktobra i to veliki gradski derbi protiv Sitija zbog obaveza reprezentacija u Ligi nacija, ali i odloženih utakmica u Engleskoj poslije smrti kraljice Elizabete Druge.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније