Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

21. 09. 2022. 16:09 >> 16:05

PROBLEM ZA NjEMCE

Nojer i Gorecka pozitivni na koronu

Fudbalski savez Njemačke (DFB) saopštio je danas da su pozitivni na korona virus golman Manuel Nojer i vezni igrač Leon Gorecka, koji zbog toga neće igrati naredne dvije utakmice u Ligi nacija.

"Obojica su u izolaciji i napustiće timski hotel", navodi se u saopštenju DFB-a.

Njemačka će u petak u Lajpcigu dočekati Mađarsku u meču petog kola A divizije Lige nacija, a tri dana kasnije gostuju Engleskoj na Vembliju u posljednjem meču grupne faze.

Tabelu Grupe 3 predvodi Mađarska sa sedam bodova, Njemačka ima bod manje, Italija je treća sa pet, dok je Engleska posljednja sa dva boda.

Selektor Njemačke Hansi Flik je naknadni poziv uputio golmanu Hofenhajma Oliveru Baumanu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније