Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Б.Ч.Ј.

25. 09. 2022. 07:10   >>  09:44 4

KOTORANKA DIRNUTA DOČEKOM CG NAVIJAČA

Fehru poziv da sa porodicom ljetuje u Prčanju

Kotoranka Daliboka Batuta Pavićević kaže da je Fahrudin Mešković iz Bosne i Hercegovine pokazao kako je patriotizam najljepša stvar na svijetu i da ne remeti međuljudske odnose. Ona ga je pozvala da sa porodicom ljetuje kod nje i poručila da bi i ona voljela da proba burek sa sirom.

Nakon što je juče vlasnik restorana u mjestu Busovača, Fahrudin Mešković, dočekao i ugostio navijače Crne Gore koji su se uputili ka Zenici, na fudbalsku utakmicu između naše reprezentacije i selekcije Bosne i Hercegovine, kotoranka Daliboka Batuta Pavićević pozvala je Fahrudina da sa porodicom besplatno ljetuje u njenim apartmanima u Prčanju.

Daliborka je to objavila na svom Fejsbuk profilu, i napisala da je to učinila "dirnuta jučerašnjim dočekom" crnogorskih navijača.

Kaže da ljetuju mogu kada god požele.

"Moj poziv za gospodina Fehra dolazi iz čistog srca. Njegov gest sam zapravo vidjela kao krunu odnosa između dva bratska naroda, a zapravo su taj odnos započeli navijači BiH i Crne Gore koji su nam pokazali šta je suština igre tj. samog sporta. Sport bi trebao da nas spaja, nikako da nas razdvaja", kazala je Daliborka za Portal RTCG.

Ona je dodala da je Fahrudin pokazao kako je patriotizam najljepša stvar na svijetu i kako ne remeti međuljudske odnose.

"Gospodin Fehro je svojim gestom, ne samo pokazao već je dao lekciju mnogima kako je patriotizam najljepša stvar na svijetu i kako nas zapravo ne remeti u međuljudskim odnosima. Oduševljena i ganuta u ovim ružnim vremenima uputila sam poziv za ljetovanje u mojim apartmanima. To je bila moja prva reakcija kako i na koji nacin ja kao jedinka mogu da mu se zahvalim", kazala je kotoranka.

I ona bi kaže voljela da proba burek sa sirom.

"Ako bude dolazio voljela bih probat' taj burek sa sirom, a može i s mesom", kazala je Daliborka za Portal RTCG.

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније