Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

25. 09. 2022. 17:59   >>  17:54

POBJEDA MOLDAVIJE

Letonija remizirala sa Andorom i plasirala se u Ligu C

Fudbaleri Letonije odigrali su danas na gostujućem terenu protiv Andore neriješeno 1:1, u utakmici posljednjeg kola Lige nacija D u Grupi 1 i plasirali se u viši rang takmičenja.

Letonija je povela u 50. minutu golom koji je postigao Vladislavs Gutkovskis, a izjednačio je Albert Rosas u 88. minutu.

Letonija je prva na tabeli sa 13 bodova,druga je Moldavija sa takođe 13 bodova, ali slabijim medjusobnim skorom od Letonije.

Treće mjesto zauzima Andora sa osam bodova, a posljednjeplasirani Lihtenštajn je bez bodova.

U drugoj utakmici u tog grupi, Moldavija je u Kišinjevu pobijedila Lihtenštajn sa 2:0.

Oba gola u samoj završnici utakmice postigao je Viktor Stina, u drugom minutu nadoknade i u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Moldavski reprezentativac Vadim Rata zatresao je mrežu u 80. minutu, ali je poslije upotrebe VAR tehnologije pogodak poništen zbog ofsajda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније