Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

30. 09. 2022. 15:22   >>  15:19

PREMIJER LIGA

Everton kažnjen zbog navijača: Karamele lakše za 300.000 funti

Fudbalski savez Engleske (FA) kaznio je Everton sa 300.000 funti zbog ulaska navijača na teren tokom utakmice u Premijer ligi protiv Kristal Palasa prošle sezone.

Everton je 19. maja pobjedio Kristal Palas na svom terenu i obezbijedio opstanak u Premijer ligi, u pretposljednjoj utakmici u sezoni. Navijači su uletjeli u teren da proslave pobjedonosni gol Dominika Kalverta-Luina u 85. minutu, a zatim i po završetku utakmice na Gudisonu.

FA je saopštio da su navijači prikazali "prijeteće i nasilno ponašanje" kada su uletjeli u teren, prenio je BBC.

Everton je priznao da nije uspio da kontroliše navijače.

Poslije utakmice trener Kristal Palasa Patrik Vijera sukobio se sa navijačem Evertona prilikom odlaska u svlačionicu. Policija je sa obojicom razgovarala, kao i sa predstavnicima FA i nije pokrenut slučaj zbog tog incidenta.

Klubovi Premijer lige su početkom mjeseca saopštili da će navijačima koji budu proglašeni krivim za nedruštveno ili kriminalno ponašanje na stadionima najmanje na godinu dana biti zabranjen ulazak na utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније