Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

11. 10. 2022. 20:27 >> 20:27

BARSELONA SJUTRA DOČEKUJE INTER

Ćavi: Volio bih da igram sjutra; Pedri: Utakmica sa Interom kao finale

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandes rekao je danas da njegova ekipa nema drugog izbora nego da pobijedi Inter u predstojećoj utakmici u Ligi šampiona kako bi zadržala šanse za prolaz u drugu fazu i da bi volio da može da igra u tom duelu.

"Boli me što smo u ovakvoj situaciji. Nemamo drugog izbora, moramo da pobijedimo. Potrebni su nam navijači, daćemo sve da se kvalifikujemo. Inter će ponoviti plan igre iz prethodne utakmice, moraćemo da izgledamo kao Barsa iz posljednjih pola sata tog meča. Moraćemo bolje da napadamo, nema prostora za grešku. Ovo će biti drugačija utakmica, moramo da damo sve od sebe. Želimo da to bude magična noć", rekao je Ćavi na konferenciji za novinare.

 Fudbaleri Barselone igraju u sredu od 21 čas na svom terenu protiv Intera, utakmicu četvrtog kola Grupe C u Ligi šampiona. Barselona ima samo tri boda poslije tri kola i treća je na tabeli, Bajern je prvi sa devet, a Inter ima šest. Posljednja je Viktorija Plzenj bez bodova.

Prve dvije ekipe plasiraće se u nokaut fazu Lige šampiona, a trećeplasirana ekipa igraće u Ligi Evropa.

"Ovo je prilika da promjenimo dinamiku, da ispravimo greške. Ne razmišljam o mogućim posljedicama ili lošem rezultatu. Razmišljam o pobjedi. Optimista sam. Reći ću igračima da je na meni sav pritisak, da oni uživaju na Kamp Nou. Zamislite ako pobijedimo. Reći ću im da imaju 90 minuta, da moraju da ostanu mirni i strpljivi i da će se prostor otvoriti", naveo je trener Barselone.

Ćavi je svojevremeno sa velikim uspjehom igrao za Barselonu.

"Volio bih da igram sujtra. Više volim da budem igrač nego trener. Eliminacija iz Lige šampiona bila bi veliko razočaranje, ali mi samo mislimo pozitivno, da ostanemo u igri", rekao je Ćavi.

On je naveo da neće moći da računa na defanzivca Žula Kundea koji se i dalje oporavlja od povrede.

Fudbaler Barselone Pedri rekao je da je utakmica protiv Intera za njegovu ekipu "finale".

"Istina je da prethodni rezultati nisu oni koje smo hteli. Moramo da popravimo mnoge stvari. Ovo je vrlo važna utakmica za nas. Inter je ekipa koja se dobro brani, to je fizički teško, ali imamo kvalitetne igrače i tim da prodjemo", naveo je on.

U drugoj utakmici u toj grupi Viktorija će od 21 čas dočekati Bajern.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније