Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

13. 10. 2022. 10:35 >> 10:35

OKREĆU SE DOMAĆIM TAKMIČENjIMA

Ćavi: Nismo pokazali najbolju verziju sebe u LŠ

Fudbaleri Barselone nalaze se pred ispadanjem u grupnoj fazi Lige šampiona, nakon sinoćnjeg remija (3:3) sa Interom u 4. kolu Lige šampiona. Trener Katalonaca Ćavi Ernandez kazao je da njegova ekipa nije pokazala svoju najbolju verziju u elitnom takmičenju.

Barsa dva kola prije kraja grupne faze ima tri boda manje od "neroazura", Inter ima zicer u sljedećem kolu protiv Plzenja.

"Pravili smo greške kakve ne smijemo da priuštimo u ovakvom takmičenju. Sada moramo da se oslanjamo na vjeru i karakter kako bismo se vratili u borbu. Nismo pokazali najbolju verziju sebe u LŠ, ali i dalje imamo nacionalno prvenstvo, Kup i Superkup. Sezona je duga, a naše taktičke ideje su dobre“, rekao je Ćavi nakon utakmice.

On se osvrnuo na greške koja je njegova ekipa pravila.

"U drugom poluvremenu nam je pao intenzitet. Neću izdvajati igrače jer smo mi prije svega tim. Ako Pike, Buskets, Pedri ili Dembele prave greške, onda sam ja za to kriv“, rekao je trener Barselone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније