Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 10. 2022. 14:53   >>  14:53

SARAĐIVAO I SA ENGLESKOM REPREZENTACIJOM

Čelsi doveo sportskog direkotora iz Monaka

Fudbalski klub Čelsi saopštio je danas da će funkciju tehničkog direktora preuzeti Lorens Stjuart, koji je do sada radio u ekipi Monaka.

Britanac će u Monaku ostati do kraja zimskog prelaznog roka. Tokom njegovog mandata Monako je dva puta uzastopno bio treći u francuskoj ligi, a igrali su i finale tamošnjeg Kupa 2021. godine.

"Oduševljen sam što se pridružujem Čelsiju i uzbuđen sam zbog vizije i pravca kluba pod novom vlasničkom strukturom. Uzbuđen sam što se pridružujem, kako bih im pomogao da naprave globalnu sportsku organizaciju svjetske klase, koja će dosljedno pobjeđivati na terenu na najvišim nivoima", rekao je Stjuart, prenio je klub.

Tokom karijere Stjuart je radio na različitim pozicijama u Mančester sitiju, Evertonu, Lajpcigu, Njujork Red Bulu, a bio je i analitičar fudbalske reprezentacije Engleske na Svjetskom prvenstvu 2014. godine u Brazilu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније