Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Ж.Ш.

08. 11. 2022. 17:35 >> 17:34

DRUGA LIGA - 16. KOLO

Mladost i Igalo igraće u četvrtak

Takmičarska komisija Fudbalskog saveza Crne Gore odredila je termine utakmica 16. kola Druge lige: jedan meč biće odigran u četvrtak 10. novembra, a preostale četiri u nedjelju 13. ovog mjeseca.

Duel Mladosti iz Donje Gorice i Igala zakazan je za četvrtak 10. novembar u 13 sati, jer će na DG Areni u nedjelju igrati ekipa Podgorice protiv Zete.

Susret nekadašnjih prvoligaša počeće u 13 sati kada će početi i preostali mečevi 16. prvenstvene runde: Bokelj-Berane, Otrant Olimpik-Nikšić i Kom-Grbalj.

Takmičarska komisija odlučila je da se odgodjeni duel 15.kola izmedju Igala i Otrant Olimpika odigra u srijedu 16. Novembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније