Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Бета [ R.B. ]

12. 11. 2022. 20:34 >> 20:34

OPREZ PRED MUNDIJAL

Mesi: Borićemo se, ali titula nije zagarantovana

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi pozvao je danas sunarodnike da budu oprezni u vezi sa očekivanjima oko osvajanja Svjetskog prvenstva u Kataru.

"Borićemo se da osvojimo titulu, ali nije nam od početka garantovano da ćemo biti šampioni, kao što Argentinci misle. Greška je razmišljati o osmini finala, morate da mislite na prvu utakmicu. Važno je dobro početi i pobijediti u tri utakmice (u grupnoj fazi)", rekao je Mesi za Ole.

Mesi će u Kataru predvoditi ekipu od 26 igrača u kojima će biti Anhel Di Marija i Paulo Dibala, koji su se oporavili od povreda.

"Proći ćemo kroz teške trenutke, ali ova grupa je spremna na najgore. Formirana je kada smo izgubili polufinale Kupa Amerike 2019. godine protiv Brazila. Odatle je osvojila ono što je osvojila", naveo je 35-godišnji fudbaler, misleći na osvajanje Kupa Amerike prošle godine.

Svjetsko prvenstvo počinje 20. novembra u Kataru. Argentina će takmičenje u Grupi C početi protiv Saudijske Arabije 22. novembra, četiri dana kasnije igraće protiv Meksika, a 30. novembra protiv Poljske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније