Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

21. 12. 2022. 14:04 >> 14:00

"NAJUZBUDLjIVIJI PROJEKAT"

Čelsi doveo sprotskog direktora Lajpciga

Fudbalski klub Čelsi imenovao je danas Kristofera Vivela za novog tehničkog direktora kluba.

Vivel je došao iz Lajpciga, gde je bio odgovoran za dovođenje i skauting u svim starosnim grupama. Takođe, tamo je koordinirao opštu strategiju za formiranje tima u široj fudbalskoj grupi Red Bula, navodi se u saopštenju Čelsija.

Vivel je prethodno proveo pet godina u Salcburgu, sestrinskom klubu Lajpciga, kao šef skautinga, a prije toga bio je skaut i prvom timu Hofenhajma.

"Čelsi gradi najuzbudljiviji projekat u svjetskom fudbalu i izuzetno sam ponosan što sam se priključio klubu. Toliko je potencijala da klub nastavi sa uspjesima, da se razvija i raste. Pod novim vođstvom, trenerom Grejemom Poterom i širim sporskim timom, postoji jasna i održiva filozofija zasnovana na analizi učinka, podacima i inovacijama i radujem se što ču učestvovati u tome", naveo je Vivel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније