Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

21. 12. 2022. 22:19 >> 22:41

SAOPŠTENO IZ BOLNICE

Peleovo zdravstveno stanje se pogoršalo

Peleovo zdravstveno stanje se pogoršava, saopšteno je iz bolnice Albert Ajnštajn u Sao Paulu, gdje se brazilska fudbalska legenda liječi od raka debelog crijeva.

Pele je hospitalizovan 29. novembra.

"Došlo je do progresije onkološke bolesti i potrebna je veća njega vezana za bubrežne i srčane disfunkcije," saopštila je bolnica.

U saopštenju bolnice piše da će Pele ostati u "normalnoj sobi" - neće biti prebačen na intezivnu njegu.

Nekoliko minuta ranije, njegove kćerke su javile da će Pele provesti Božić u bolnici.

"Naš Božić kod kuće je propao. Sa ljekarima smo odlučili da je iz mnogo razloga bolje da ostanemo ovdje, uz svu brigu koju pruža naša nova 'porodica Ajnštajn' " - kako se ta bolnica zove, napisale su Peleove ćerke.

Pele je tumor debelog crijeva operisao u septembru 2021.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније