Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

23. 12. 2022. 18:33 >> 18:29

TRAGIČAR NA MUNDIJALU

Konte: Nisam zabrinut zbog Kejna, radi se o prvoklasnom napadaču

Trener Totenhema Antonio Konte rekao je danas da nije zabrinut za svog fudbalera Harija Kejna, koji je promašio jedanaesterac u utakmici protiv Francuske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Engleska je izgubila sa 1:2 od Francuske, Kejn je postigao jedan gol iz penala, ali je u 84. minutu promašio drugi poslije kojeg je ekipa eliminisana sa Mundijala u Kataru.

"Iskreno nisam zabrinut za njega. Viđao sam ga odlično ova dva dana. Radi se o prvoklasnom napadaču", rekao je Konte, prenio je BBC.

Kejn, koji je 2018. u Rusiji bio najbolji strijelac Svjetskog prvenstva, na turniru u Kataru postigao je dva gola.

"U fudbalu možete imati uzbudljive trenutke, ali isto tako i trenutak u kome si pomalo razočaran jer si promašio drugi penal. Prvi je pogodio", dodao je italijanski trener.

Konte je bio u sastavu reprezentacije Italije koja je izgubila od Brazila poslije jedanaesteraca u finalu Svjetskog prvenstva 1994. godine, ali nije igrao.

"Kada sam bio igrač nikada nisam promašio penal pošto ga nisam izvodio. Nikada, pošto sam bio zaista katastrofalan u tome. Ali na penale sam izgubio Svjetsko prvenstvo od Brazila, proživite to. Zaista ste razočarani. Sigurno ste na početku tužni, ali onda znate da morate da krenete dalje. Fudbal vam daje priliku da imate druge šanse da uživate u fudbalu", rekao je on.

Konte je potvrdio da će napadač Rišarlison pauzirati tri do četiri nedjelje zbog povrede tetive koju je zadobio u porazu od Hrvatske poslije penala, u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније