Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

П.Р. [ Beta ]

24. 12. 2022. 19:39 >> 19:35

NOVI JEDNOGODIŠNjI UGOVOR?

BBC: Mesi postigao načelni dogovor sa PSŽ-om

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Mesi postigao je načelni dogovor o produžetku ugovora sa Pari Sen Žermenom, javio je danas BBC.

Mesiju (35), koji je predvodio Argentinu do titule prvaka svijeta na Mundijalu u Kataru, ističe ugovor sa francuskim klubom u junu 2023.

Ranije ove nedjelje je predsjednik Barselone Đoan Laporta rekao da bi volio da se Masi vrati u taj klub u kojem je proveo 21 godinu, ali je španski fudbalski ekspert Giljem Balag danas za BBC rekao da Barselona nije ni kontaktirala Argentinca.

Mesi će, kako navodi Balag, potpisati novi jednogodišnji ugovor sa francuskim klubom, uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Dogovor je postignut poslije četiri mjeseca pregovora između sportskog direktora PSŽ-a Luisa Kamposa i Mesijevog oca Horhea, nakon čega je uslijedio ključni sastanak u Dohi sa predsjednikom kluba Naserom Al-Kelaifijem, rekao je Balag.

Mesi je u PSŽ stigao 2021. i do sada je odigrao 53 utakmice i postigao 23 gola.

Lionel Mesi proglašen je za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Kataru nakon što je Argentina osvojila treću titulu prvaka svijeta pobijedivši Francusku u finalu poslije penala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније