Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В. [ Beta ]

28. 12. 2022. 20:27 >> 20:23

SKORO MJESEC U BOLNICI

Peleova porodica: Prolazimo kroz periode velike tuge i očaja

Jedna od ćerki legendarnog Pelea rekla je danas da ona i njena porodica prolaze kroz periode velike tuge i očaja dok se 82-godišnji nekadašnji fudbaler nalazi u bolnici skoro mjesec dana.

Pele je primljen u bolnicu "Albert Ajnštajn" u Sao Paolu 29. novembra, a ljekari su prošle srijede saopštili da je bolest uznapredovala i da Pele ima problema i sa bubrezima i srcem. Bolnica od tada nije objavila nikakve novosti o Peleovom zdravstvenom stanju.

"Ove trenutke je teško opisati. Ponekad je mnogo tuge i očaja, dok se u drugim trenucima smijemo i prisjećamo se zabavnih uspomena", napisala je Keli Nasimento na Instagramu.

U bolnici su i ostali članovi porodice.

"Iz ovoga smo naučili da moramo da se držimo zajedno. To je jedini način", napisala je Keli.

Peleu je u septembru 2021. godine uklonjen tumor debelog creva. Ni njegova porodica ni bolnica nisu precizirali da li se proširio na druge organe.

Jedan lokalni list je prošlog vikenda izvijestio da hemioterapija ne djeluje i da su ljekari odlučili da Pelea prebace na palijativnu njegu. Peleova porodica demantovala je taj izvještaj.

Pele je predvodio reprezentaciju Brazila do pobjede na svjetskim prvenstvima 1958, 1962. i 1970. godine. U dresu nacionalnog tima je postigao 77 golova, a na Svjetskom prvenstvu u Kataru taj rekord je izjednačio Nejmar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније