Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

29. 12. 2022. 13:44 >> 13:40

FRANCUSKA

Mbape: Nikad neću svariti poraz u finalu SP, jedva čekam Mesija da se vrati

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape rekao je da nikada neće moći da svari poraz Francuske u finalu Svjetskog prvenstva od Argentine poslije jedanaesteraca.

"Mislim da to nikada neću svariti", rekao je Mbape novinarima poslije utakmice protiv Strazbura.

Pari Sen Žermen je sinoć pobijedio Strazbur sa 2:1, a Mbape je postigao pobjedonosni gol u petom minutu nadoknade iz jedanaesterca.

On je sa Francuskom igrao u finalu nedavno završenog Svjetskog prvenstva, u kome njegova ekipa nije uspjela da odbrani titulu, pošto je izgubila od Argentine poslije jedanaesteraca sa 2:4, nakon što je poslije regularnog dijela i produžetaka bilo 3:3.

Mbape se ranije nego što se očekivalo vratio u klub i treninzima sa saigračima.

"Dobar je osećaj vratiti se pobjedi, vezi sa klubom, navijačima, saigračima. Razgovarao sam sa trenerom prije finala i rekao sam mu da ću se, bez obzira na rezultat, vratiti poslije turnira, pošto sam se osjećao dobro i želio da nastavim da igram, pošto imamo dvije važne utakmice", naveo je najbolji strijelac Mundijala u Kataru.

Upitan o načinu kojim su se radovali argentinski fudbaleri po osvajanju titule, Mbape je odbacio probleme.

"Proslave nisu moj problem, ne trošim energiju na tako trivijalne stvari, najvažnije mi je da dajem najbolje za moj klub. Sačekaćemo Lea (Mesi) da se vrati i nastavi da postiže golove i dobija utakmice", rekao je Mbape o saigraču.

"Razgovarali smo poslije utakmice, čestitao sam mu. To je bio njegova životna potraga, takođe i za mene, ali nisam uspio, tako da uvijek morate da ostanete dobar fudbaler", dodao je Mbape.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније