Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

06. 01. 2023. 14:23 >> 14:20

SAOPŠTENjE BUNDESLIGAŠA

Bajern: Mazraui je imao kovid na SP, ima blagu upalu oko srca

Fudbalski klub Bajern iz Minhena saopštio je danas da je bek Nusair Mazraui bio pozitivan na korona virus tokom Svjetskog prvenstva u Kataru i da je poslije toga otkriveno da ima neka oticanja oko srca.

Bajern je izostavio Mazrauija iz tima koji je danas otputovao na zimske pripreme u Katar, uoči nastavka sezone u Bundesligi 20. januara, navodeći kao razlog da ima proces upale.

Klub je saopštio da je Mazraui bio pozitivan na kovid-19 dok je bio na Svjetskom prvenstvu početkom decembra i da je to razlog što nije igrao u četvrtfinalu kada je Maroko pobijedio Portugal.

Njegovo odsustvo se tada pripisivalo "neodređenoj bolesti".

Mazraui je potom odigrao prvo poluvrijeme polufinala protiv Francuske, nakon što je Maroko postao prvi afrički i arapski tim koji se plasirao među četiri najbolje reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Bajern je naveo da je pregledom u Minhenu poslije turnira utvrđeno "blago zapaljenje" i da Mazraui "za sada nije dostupan za utakmice".

Ova vrsta upale je poznata komplikacija infekcije korona virusom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније