Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

10. 01. 2023. 18:26 >> 18:22

BRAZILSKI REPREZENTATIVAC

Dani Alveš pod istragom zbog navodnog seksualnog napada

Španski sud saopštilo je danas da je otvorena istraga protiv brazilskog fudbalera Danija Alveša nakon što ga je jedna žena optužila da ju je seksualno napao u noćnom klubu u Barseloni krajem decembra.

Sud u Barseloni je jedino saopštio da je pokrenuta istraga zbog navodnog seksualnog napada koju je podnijela žena protiv jednog fudbalera, ne navodeći ime igrača. Izvor upoznat sa ovim slučajem potvrdio je za Frans pred da je riječ o Daniju Alvešu.

Katalonska regionalna policija je navela za AFP da je 2. januara primila tužbu žene koja optužuje fudbalera da ju je dodirivao. Po navodima lokalne štampe, to se dogodilo u noćnom klubu u Barseloni u noći 30. na 31. decembar.

U poruci poslatoj 5. januara španskom kanalu Antena 3, 39-godišnji Alveš je negirao bilo kakvo krivično ponašanje i istakao da ne poznaje ženu koja je podnijela tužbu.

Bivši fudbaler Barselone, Juventusa i Pari Sen Žermena je proveo nekoliko dana odmora u Barseloni poslije učešća na Svjetskom prvenstvu u Kataru prije povratka u svoj klub, meksički Pumas.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније