Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В. [ Beta ]

10. 01. 2023. 18:43   >>  18:39

PRED DUEL U POLUFINALU KUPA

Anćeloti: Moj odnos sa Gatuzom nije uvijek bio dobar

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je danas da njegov odnos "nije uvijek bio dobar" sa Đenarom Gatuzom, njegovim bivšim igračem, a sada trenerom Valensije.

"Lijepo smo se proveli zajedno, osvojili smo dve Lige šampiona (2003. i 2007. sa Milanom), živjeli smo trenutke koje ću zauvjek pamtiti. Međutim, nije uvijek bio dobar odnos među nama, imali smo nekih ličnih problema o kojima ne želim da pričam", rekao je Anćeloti na konferenciji za novinare uoči meča protiv Valensije.

Fudbaleri Real Madrida i Valensije sastaće se sjutra u Rijadu u polufinalu Superkupa Španije.

Italijanski trener je, međutim, pohvalio "veoma intenzivnu igru" i "veoma jasan identitet" timova koje trenira Gatuzo.

"Iz tog tima Milana je izašlo mnogo trenera, Pirlo, Gatuzo, Inzagi, Nesta... Možda su nešto naučili", rekao je Anćeloti.

Karlo Anćeloti je svoj drugi boravak na klupi Reala započeo osvajanjem Superkupa Španije prošle godine.

"Titule su uvijek važne za nas, za klub. Prošle godine nam je ova titula dala puno samopouzdanja za ostatak sezone, pa se nadam da će tako biti i ovog puta", rekao je on.

U drugom polufinalu španskog Superkupa u četvrtak će se sastati Barselona i Betis.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније