Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш. [ Beta ]

20. 01. 2023. 18:47   >>  18:55

OPTUŽEN ZA SEKSUALNI NAPAD

Sud odredio pritvor Daniju Alvesu

Španski sudija odredio je danas istražni pritvor brazilskom fudbalskom reprezentativcu Daniju Alvesu koji je uhapšen danas u Barseloni nakon što ga je jedna žena optužila za seksualni napad.

Najtrofejnijeg fudbalera u istoriji jedna žena optužila je da ju je napao u noćnom klubu u Barseloni 30. decembra prošle godine. Ona je 2. januara podnijela tužbu protiv Alvesa zbog dodirivanja, navela je regionalna policija.

Fudbaler meksičkog Unama negirao je optužbe i rekao da ne poznaje tu ženu.

Posle saslušanja fudbalera u policijskom pritvoru, sudija je odlučio da Alvesa zadrži u pritvoru zbog "djela koja su se navodno dogodila u noćnom klubu" u katalonskoj metropoli, stoji u saopštenju suda.

Optužba za seksualni napad u Španiji može obuhvatiti sve - od neželjenog dodirivanja do silovanja.

Policija je navela da ne može objaviti detalje o slučaju.

Alves je tokom karijere igrao za Baiju, Sevilju, Juventus, Pari Sen Žermen i Sao Paolo. Sa Barselonom je osvojio ukupno 23 trofeja.

Najtrofejniji je fudbaler sa 46 trofeja na seniorskom nivou, a ukupno 47.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније