Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

И.Ш.

20. 01. 2023. 21:47 >> 22:36

ŽESTOKA KAZNA

Juventusu oduzeto 15 bodova

Juventusu će biti oduzeto 15 bodova sa tabele Serije A, odlučio je italijnski sud u istrazi o finansijskim malverzacijama.

Juventus je u proljeće 2022. godine bio oslobođen optužbi sa još deset klubova u ovom slučaju, ali je Apelacioni sud Federacije prihvatio zahtjev saveznog tužioca da ponovo otvori slučaj, s obzirom na elemente koje su prenijeli italijanski sudovi koji takođe istražuju račune kluba iz Torina, navodi se u saopštenju saveza.

Izricanjem kazne oduzimanja 15 bodova Juventusu, "koju treba da odsluži u tekućoj sezoni", prema saopštenju, sudsko tijelo je prešlo preko zahtjeva tužioca koji je tražio kaznu oduzimanja devet bodova.

Nekoliko bivših čelnika Juventusa je takođe suspendovano, uključujući bivšeg predsjednika Juventusa Andreu Anjelija na period od dvije godine.

Juventus je u mogućnosti da uloži žalbu na ovu odluku, a obrazloženje ovih odluka biće saopšteno narednih dana.

Juventus bi ovom kaznom ostao na 22 boda, što je trenutno dovoljno za 11. mjesto na ligaškoj tabeli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније